понедельник, 3 декабря 2018 г.

Курники, фазанарії, павлінаріі, голуб`ятники



Опис:  Різноманітне обладнання, клітки, вольєри для утримання та розведення фазанів, павичей, голубів, цесарок, інших пернатих чи тварин. 

Курники, фазанарії, павлінаріі, голуб`ятники, гусятники і ін. не є прямою спеціалізацією бренду «Раббітакс», проте клієнти спостерігаючи, що які крільчатника виробляє проект «Раббакс Текнолоджі», то й поступають запити і на ці види кліток, вольєрів або іншого обладнання для пернатих чи тварин.

Курники, фазанарії, павлінаріі, голуб`ятники, гусятник і інші споруди або клітини від нас, можуть бути пристосовані як для відкритої місцевості - вуличного утримання, так і для приміщень. Як правило, обладнання виготовляється з високоякісної деревного масиву, зокрема з чистою шліфованої деревини хвойних порід.

Курники, фазанарії, павлінаріі, голуб`ятники, гусятник якщо вони плануються розміщувати під відкритим небом, то потребують захисту від опадів, тобто потрібна надійний дах для відведення дощової води або від танення снігу. Оптимальним для цього служать навіси, і вже під навіси монтувати обладнання. в якому утриманці будуть ночувати, відкладати яйця. ховатися тощо… У випадках коли навісу нема, то питання слід розглядати виходячи з наявних можливостей, є варіанти, коли  встановлюємо вольєри разом з обладнанням.

Наступним питанням при вуличному утриманні пернатих є їх захист від холоду. Здоров'я фазанів, курей, цесарок, індиків, павичів та іншої домашньої птиці безпосередньо залежить від температурного комфорту в житлі їх проживання. У наших пташниках ми влаштовуємо для них теплі зони, є місця, які штучно підігріваються, але для птахів, які не літають і яким не подобається перебувати на поверхах житла, потрібно робити підігрів наземної частини, землі, підлоги. Кращим рішенням є система тепла підлога, яка така ж, яка є в будинках для людей але з посиленою ізоляційної платформою від землі. Тому, якщо потрібні такі способи захисту, то краще заздалегідь підготувати місце, яке повинно підігріватися, куди і встановлюють вже наші пташники.

Також важливим моментом є склад повітря в пташниках. Відомо, що птахи хворіють від сильної загазованості повітря, яка утворюється в результаті ферментації їх посліду. Останній дуже активний, видає метан, аміак, вуглекислий газ і сірководень. Якщо в курнику чи іншому вигляді пташнику немає відповідної вентиляції, то протягом декількох днів, кількість кисню стає  небезпечно низьким. Або, якщо задухи не відбувається, то буде мляве зростання, слабкість здоров'я, рахіт. Ми встановлюємо примусову витяжку зловоння, що істотно покращує комфорт проживання мешканців пташнику.

Також, вбудовуємо такі елементи і вузли, які дозволяють не турбувати птахів зайвий раз, наприклад, виймати яйця, оглядати гнізда і т.д. в максимально зручний спосіб.

Оскільки виготовляємо вище наведене обладнання під технічне завдання замовника за розмірами, по дизайну і за іншими критеріями, то і вартість такого обладнання не має стандартного  цінника. Тому, краще до нас звернутися із запитом розрахувати вартість на потрібну клітину, обговоривши всі необхідні деталі, наприклад висота і площа вольєра, необхідність монтажу на місці, тощо.


Комментариев нет:

Отправить комментарий